duntelco1
مشاوره تحصيلي

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ اقتصاد در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ اقتصاد و ورود به رشته‌ روانشناسي نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

آيا امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ اقتصاد ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه روانشناسي مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به روانشناسي براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به روانشناسي بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ روانشناسي شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد براي رشته‌ روانشناسي نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ اقتصاد را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ روانشناسي در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ روانشناسي دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ اقتصاد ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ روانشناسي زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ اقتصاد به روانشناسي

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ روانشناسي انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ اقتصاد علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ روانشناسي اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به روانشناسي موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ روانشناسي امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ اقتصاد و متقاضي تغيير رشته‌ به روانشناسي در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از اقتصاد به روانشناسي معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ اقتصاد و روانشناسي است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ روانشناسي نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ روانشناسي يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ اقتصاد نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از اقتصاد به روانشناسي

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ اقتصاد پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ روانشناسي را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ اقتصاد و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ روانشناسي در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به روانشناسي خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ روانشناسي نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از اقتصاد به روانشناسي

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ اقتصاد به روانشناسي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به روانشناسي داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ اقتصاد را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ اقتصاد براي تغيير رشته‌‌ به روانشناسي بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ اقتصاد را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ اقتصاد و روانشناسي را در هنگام تحصيل در رشته‌ اقتصاد پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به روانشناسي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۴۱:۰۲ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ اقتصاد در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ اقتصاد و ورود به رشته‌ حقوق نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق

آيا امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ اقتصاد ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه حقوق مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به حقوق براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به حقوق بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ حقوق شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد براي رشته‌ حقوق نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ اقتصاد را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حقوق در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ حقوق دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ اقتصاد ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ حقوق زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ اقتصاد به حقوق

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ حقوق انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ اقتصاد علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ حقوق اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به حقوق موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ حقوق امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ اقتصاد و متقاضي تغيير رشته‌ به حقوق در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از اقتصاد به حقوق معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ اقتصاد و حقوق است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حقوق نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ حقوق يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ اقتصاد نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از اقتصاد به حقوق

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ اقتصاد پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ حقوق را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ اقتصاد و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ حقوق در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به حقوق خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ حقوق نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از اقتصاد به حقوق

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ اقتصاد به حقوق مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به حقوق داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ اقتصاد را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ اقتصاد براي تغيير رشته‌‌ به حقوق بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ اقتصاد را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ اقتصاد و حقوق را در هنگام تحصيل در رشته‌ اقتصاد پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حقوق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۳:۴۱ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ اقتصاد در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ اقتصاد و ورود به رشته‌ حسابداري نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

آيا امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ اقتصاد ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه حسابداري مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به حسابداري براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ حسابداري شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد براي رشته‌ حسابداري نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ اقتصاد را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حسابداري در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ حسابداري دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ اقتصاد ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ حسابداري زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ اقتصاد به حسابداري

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ حسابداري انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ اقتصاد علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ حسابداري اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به حسابداري موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ حسابداري امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ اقتصاد و متقاضي تغيير رشته‌ به حسابداري در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از اقتصاد به حسابداري معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ اقتصاد و حسابداري است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حسابداري نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ حسابداري يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ اقتصاد نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از اقتصاد به حسابداري

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ اقتصاد پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ حسابداري را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ اقتصاد و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ حسابداري در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به حسابداري خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ حسابداري نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از اقتصاد به حسابداري

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ اقتصاد به حسابداري مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به حسابداري داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ اقتصاد را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ اقتصاد براي تغيير رشته‌‌ به حسابداري بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ اقتصاد را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ اقتصاد و حسابداري را در هنگام تحصيل در رشته‌ اقتصاد پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به حسابداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۰:۲۰ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ اقتصاد در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ اقتصاد و ورود به رشته‌ مشاوره نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره

آيا امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ اقتصاد ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه مشاوره مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به مشاوره براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به مشاوره بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ مشاوره شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد براي رشته‌ مشاوره نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ اقتصاد را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مشاوره در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ مشاوره دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ اقتصاد ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ مشاوره زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ اقتصاد به مشاوره

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ مشاوره انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ اقتصاد علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ مشاوره اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به مشاوره موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ مشاوره امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ اقتصاد و متقاضي تغيير رشته‌ به مشاوره در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از اقتصاد به مشاوره معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ اقتصاد و مشاوره است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مشاوره نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ اقتصاد بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ مشاوره يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ اقتصاد نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از اقتصاد به مشاوره

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ اقتصاد پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ مشاوره را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ اقتصاد و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ مشاوره در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ اقتصاد به مشاوره خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ مشاوره نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از اقتصاد به مشاوره

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ اقتصاد به مشاوره مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ اقتصاد به مشاوره داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ اقتصاد را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ اقتصاد براي تغيير رشته‌‌ به مشاوره بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ اقتصاد را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ اقتصاد و مشاوره را در هنگام تحصيل در رشته‌ اقتصاد پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از اقتصاد به مشاوره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۲:۴۳ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ مهندسي برق در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مهندسي برق و ورود به رشته‌ حقوق نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

آيا امكان تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ مهندسي برق ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه حقوق مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ مهندسي برق به حقوق براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به حقوق بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ حقوق شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسي برق براي رشته‌ حقوق نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ مهندسي برق را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حقوق در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ حقوق دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ مهندسي برق ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ حقوق زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ مهندسي برق به حقوق

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ حقوق انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ مهندسي برق علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ حقوق اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق نماييد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ مهندسي برق به حقوق موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ حقوق امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ مهندسي برق و متقاضي تغيير رشته‌ به حقوق در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از مهندسي برق به حقوق معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ مهندسي برق و حقوق است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حقوق نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مهندسي برق بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ حقوق يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مهندسي برق نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از مهندسي برق به حقوق

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ مهندسي برق پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ حقوق را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ مهندسي برق و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ حقوق در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ مهندسي برق به حقوق خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ حقوق نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از مهندسي برق به حقوق

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ مهندسي برق به حقوق مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ مهندسي برق به حقوق داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ مهندسي برق را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ مهندسي برق براي تغيير رشته‌‌ به حقوق بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ مهندسي برق را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق امكان معادلسازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ مهندسي برق و حقوق را در هنگام تحصيل در رشته‌ مهندسي برق پشت سرگذاشته باشد.

منبع: شرايط تغيير رشته‌ از مهندسي برق به حقوق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۰۹:۰۵ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ مديريت در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مديريت و ورود به رشته‌ حقوق نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

آيا امكان تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ مديريت ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه حقوق مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ مديريت به حقوق براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به حقوق بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ حقوق شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مديريت براي رشته‌ حقوق نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ مديريت را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حقوق در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ حقوق دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ مديريت ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ حقوق زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ مديريت به حقوق

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ حقوق انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ مديريت علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ حقوق اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ مديريت به حقوق موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ حقوق امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ مديريت و متقاضي تغيير رشته‌ به حقوق در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از مديريت به حقوق معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ مديريت و حقوق است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حقوق نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مديريت بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ حقوق يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مديريت نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از مديريت به حقوق

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد.

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ مديريت پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ حقوق را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ مديريت و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ حقوق در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ مديريت به حقوق خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ حقوق نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از مديريت به حقوق

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ مديريت به حقوق مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ مديريت به حقوق داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ مديريت را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ مديريت براي تغيير رشته‌‌ به حقوق بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ مديريت را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ مديريت و حقوق را در هنگام تحصيل در رشته‌ مديريت پشت سرگذاشته باشد.

منبع: تغيير رشته‌ از مديريت به حقوق 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۷:۱۷ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ مديريت در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مديريت و ورود به رشته‌ حسابداري نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

آيا امكان تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ مديريت ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه حسابداري مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ مديريت به حسابداري براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به حسابداري بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ حسابداري شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مديريت براي رشته‌ حسابداري نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ مديريت را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ حسابداري در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ حسابداري دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ مديريت ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ حسابداري زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ مديريت به حسابداري

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ حسابداري انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ مديريت علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ حسابداري اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ مديريت به حسابداري موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ حسابداري امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ مديريت و متقاضي تغيير رشته‌ به حسابداري در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از مديريت به حسابداري معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ مديريت و حسابداري است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ حسابداري نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مديريت بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ حسابداري يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مديريت نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از مديريت به حسابداري

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ مديريت پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ حسابداري را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ مديريت و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ حسابداري در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ مديريت به حسابداري خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ حسابداري نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از مديريت به حسابداري

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ مديريت به حسابداري مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ مديريت به حسابداري داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ مديريت را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ مديريت براي تغيير رشته‌‌ به حسابداري بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ مديريت را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ مديريت و حسابداري را در هنگام تحصيل در رشته‌ مديريت پشت سرگذاشته باشد.

منبع: تغيير رشته‌ از مديريت به حسابداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۳:۰۲ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره چيست؟ تمامي دانشجوياني كه در رشته‌ مديريت در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند، در صورتي كه داراي برخي شرايط و ضوابط باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ در اين مقطع اقدام كنند. اما دانشجويان بايد در نظر داشته‌ باشند كه تغيير رشته‌ دادن‌ از رشته‌ مديريت و ورود به رشته‌ مشاوره نيازمند داشتن برخي شرايط مي باشد. از مهم ترين اين شرايط مي توان به گذراندن حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم واحدهاي دوره كارشناسي و همينطور موافقت دانشگاه مبداء و مقصد اشاره كرد. اگر مايل هستيد از شرايط و نحوه تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره مطلع شويد، تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

آيا امكان تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره وجود دارد

برخي از دانشجويان، پس از ورود به دانشگاه و حاضر شدن در كلاس درس رشته‌ مديريت ، كم كم به اين نتيجه‌ مي رسند كه رشته‌‌ اي كه در حال تحصيل در آن هستند، برايشان مناسب نيست. اين دسته از دانشجويان يا به دليل عدم علاقه‌ مندي به رشته و يا به دلايل ديگري از جمله ورود به بازار كار در رشته‌ هاي زيرمجموعه مشاوره مايل هستند انصراف از مقطع فعلي خود هستند.

خوشبختانه شرايط تغيير رشته‌ مديريت به مشاوره براي دانشجويان در حال تحصيل وجود دارد. به طوري كه در صورت واجدالشرايط بودن مي توانند تغييرات مثبتي را در آينده تحصيلي و شغلي خود ايجاد كنند. كه در رشته‌ مورد علاقه‌ شان تحصيل نمايند.

متقاضيان تغيير رشته‌ از روانشاسي به مشاوره بايد از شرايط لازم كه توسط وزارت علوم تعيين شده‌ است، برخودار باشد. تا اينگونه بتوانند رشته‌ تحصيلي خود را تغيير داده‌ و وارد رشته‌ مشاوره شوند. در صورت تشابه واحد هاي درسي اين دو رشته، امكان معادل سازي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مديريت براي رشته‌ مشاوره نيز وجود دارد.

شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره

يكي از الزامات تغيير رشته‌ برخورداري از شرايط لازم است. به طوري كه متقاضيان بايد داراي شرايط و ضوابط در نظر گرفته‌ شده‌ توسط وزارت علوم باشند تا بتوانند در رشته‌ جديد تحصيل كنند. در ادامه به مهم ترين شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره مندرج در آئين نامه تغيير رشته‌، پرداخته‌‌ايم:

  • متقاضيان تغيير رشته‌، بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحد هاي رشته‌ مديريت را گذرانده‌ باشند.
  • نمره‌ اكتسابي متقاضي در آزمون سراسري، بايد بيشتر از آخرين نفر پذيرفته‌‌ شده‌‌ در رشته‌ مشاوره در همان دانشگاه و همان سال پذيرش باشد. به عبارتي بر اساس كارنامه سبز كنكور سراسري بايد نمره‌ قبولي در رشته‌ مشاوره دانشگاه مورد نظر را كسب كرده‌ باشد.
  • شوراي آموزشي دانشگاه هاي مبداء و مقصد بايستي كه با درخواست تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره دانشجو موافقت كند.
  • بر اساس سنوات مجاز تحصيل، دانشجوي رشته‌ مديريت ، بايد با تغيير رشته‌ و ورود به رشته‌ مشاوره زمان كافي براي گذراندن واحدهاي درسي رشته‌ جديد را داشته باشد.
 

نكات مهم تغيير رشته‌ مديريت به مشاوره

تمامي دانشجويان در صورتي كه داراي شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره باشند و بتوانند موافقت دانشگاه خود را براي تغيير رشته‌ كسب كنند، مي توانند اقدامات لازم را براي تحصيل در رشته‌ مشاوره انجام دهند. اما توصيه مي شود كه متقاضيان در اين زمينه به برخي نكات شامل موارد زير توجه داشته باشند:

  • تمامي دانشجويان در حال تحصيل در مقطع كارشناسي فقط يكبار مجاز به تغيير رشته‌ هستند. بنابراين اگر واقعا به رشته‌ مديريت علاقه‌ اي نداريد و نمي توانيد آينده تحصيلي و شغلي خود را با آن متصور شويد. همينطور از سويي ديگر به انتخاب رشته‌ مشاوره اطمينان داريد، اقدام به تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره نماييد. براي اطلاع از زمان اعلام نتايج كنكور كليك كنيد.
  • در صورتي كه با درخواست تغيير رشته‌ مديريت به مشاوره موافقت شود، دانشجو بايد در اولين فرصت در رشته‌ جديد ثبت نام كند. پس از تكميل مراحل ثبت نام در رشته‌ مشاوره امكان بازگشت به رشته‌ قبلي وجود نخواهد داشت.
  • در صورتي كه دانشجويان رشته‌ مديريت و متقاضي تغيير رشته‌ به مشاوره در موعد مقرر در رشته‌ جديد ثبت نام نكنند، به منزله انصراف آن ها از تحصيل خواهد بود.
  • متقاضيان بايد براي تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره حداقل 6 هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به دفتر آموزش دانشگاه در محل تحصيل خود مراجعه نمايند.
 

شرايط معادل سازي دروس پس از تغيير رشته‌

از مهم ترين موضوعات در تغيير رشته‌‌ از مديريت به مشاوره معادل سازي دروس مشترك بين دو رشته‌‌ مديريت و مشاوره است كه دانشجو آنها را در رشته‌‌ اول پشت سر گذاشته‌ است. به طوري كه متقاضيان مي توانند اين دروس را معادل سازي كنند و يا تطبيق بدهند تا مجبور به گذراندن مجدد آن ها در رشته‌ مشاوره نشوند.

بر اساس آئين نامه معادل سازي، شرايط معادل سازي و پذيرش دروسي كه دانشجو قبلا آن ها را گذرانده‌ است، شامل موارد زير مي باشد:

  • محتواي آموزشي دروس گذرانده‌ شده‌ در رشته‌ مديريت بايد با محتواي آموزشي دروس در رشته‌ مشاوره يكسان باشد.
  • نمره دروس پاس شده‌ در رشته‌ مديريت نبايد كمتر از 12 باشد.
  • معادل سازي و تطبيق واحد توسط گروه آموزشي دانشگاه مقصد انجام مي شود.
  • نمرات دروس گذرانده‌ شده‌ و پذيرفته‌ شده‌ از دانشجو براي رشته‌ جديد، صرفا در محاسبه ميانگين كل دانشجو در نظر گرفته‌ مي شود.
  • به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته‌ شده‌، يك نيمسال تحصيلي از حداكثر مدت مجاز تحصيل داوطلب كم مي شود.

نحوه تغيير رشته از مديريت به مشاوره

تغيير رشته از طريق دانشگاه هاي مبدا و مقصد انجام انجام مي شود. به اين صورت دانشجو ابتدا به آموزش دانشگاه خود مراجعه كرده و فرم هاي لازم را دريافت مي كند. پس از آماده كردن مدارك لازم به صورت حضوري در بازه زماني ۲ ماه پيش از شروع نيمسال تحصيلي به اين مدارك را به دانشگاه مبدا تحصيل تحصيل دهد. 

در صورت تاييد مدارك از سوي دانشگاه مبدا و مقصد و موافقت مدير گروه دانشجو از طريق واحد آموزش مي توانيد در رشته جديد انتخاب واحد انجام دهد. 

 

تغيير رشته از طريق كارنامه سبز

اگر جزو داوطلبان كنكور سراسري هستيد و در رشته‌ مديريت پذيرفته‌ شده‌ ايد، امكان تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره با استفاده از كارنامه سبز كنكور سراسري برايتان وجود دارد. اين موضوع در شرايطي امكان پذير است كه كد رشته‌ محل هاي مرتبط با رشته‌ مشاوره را در الويت هايي پايين تر از رشته‌ مديريت و محل قبولي خود درج كرده‌ باشيد.

ضمن اينكه بايد بر اساس كارنامه سبز رتبه شما از رتبه آخرين نفر قبولي در رشته‌ مشاوره در دانشگاه مورد نظر، كمتر باشد. در اين صورت مي توانيد درخواست تغيير رشته‌ مديريت به مشاوره خود را ثبت كنيد. چنانچه دانشگاه مبدا و مقصد موافقت نمايند، از همان ابتدا مي توانيد در رشته‌‌ مشاوره نحصيل نماييد.

 

مشاوره تغيير رشته از مديريت به مشاوره

داوطلبان بايد توجه داشته باشند كه پس از تغيير رشته ديگر امكان بازگشت به رشته قبلي خود را نخواهند داشت. از سوي ديگر تغيير رشته مي تواند در آينده كاري و زندگي نيز تاثيرات بسزايي داشته باشند. پس توصيه مي كنيم داوطلبان با داشتن آگاهي كامل و مشاره گرفتن از متخصصان در اين زمينه اقدام به تغيير رشته نمايند. 

در صورتي كه پس از مطالعه اين مقاله پيرامون شرايط تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره سوالي داريد، مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني مركز مشاوره دانتل استفاده كنيد و پاسخ سوالات خود را از مشاوران دانتل دريافت كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه شرايط  تغيير رشته‌ مديريت به مشاوره مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 02191005066 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره در مقطع كارشناسي امكان پذير مي باشد؟

بله، در صورتي كه متقاضيان داراي شرايط تغيير رشته‌ مديريت به مشاوره داراي باشند، مي توانند نسبت به تغيير رشته‌ اقدام كنند.

دانشجويان براي تغيير رشته بايد چند واحد از رشته‌ مديريت را پشت سرگذاشته باشند؟

دانشجويان رشته‌‌ مديريت براي تغيير رشته‌‌ به مشاوره بايد حداقل يك ششم و حداكثر دو سوم از واحدهاي رشته‌ مديريت را پشت سر گذاشته‌ باشند.

آيا در زمان تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره امكان معادل سازي دروس مشابه وجود دارد ؟

بله، در صورتي كه دانشجو دروس مشترك ميان رشته‌ مديريت و مشاوره را در هنگام تحصيل در رشته‌ مديريت پشت سرگذاشته باشد.

منبع: تغيير رشته‌ از مديريت به مشاوره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۴۷:۳۴ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲ پس از اعلام نتايج اوليه آزمون سراسري معمولا در مرداد ماه آغاز و به مدت يك هفته ادامه دارد. با توجه به اينكه كنكور سراسري دو بار در سال برگزار مي شود اما انتخاب رشته فقط يك بار و در مرداد ماه مي باشد. چنانچه متقاضيان مطابق با كارنامه اوليه كنكور نوبت اول و دوم ۱۴۰۲ خود مجاز به انتخاب‌رشته در دوره هاي مختلف مي باشند. با توجه به اهميت انتخاب رشته و تاريخ برگزاري آن در ادامه اين مقاله به بررسي زمان انتخاب رشته آزمون سراسري 1402 و تمديد تاريخ انتخاب رشته كنكور خواهيم پرداخت.

 منبع: زمان انتخاب رشته كنكور سراسري

زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲

داوطلبان آزمون سراسري كه در جلسه آزمون حاضر شده اند، بايد پس از اعلام نتايج اوليه اقدام به دريافت كارت ورود به جلسه خود نمايند. انتخاب‌رشته آزمون سراسري از طريق سايت سازمان سنجش به منظور انتخاب يكي از دوره ها انجام مي شود. دفترچه راهنما يك روز قبل از زمان انتخاب رشته كنكور سراسري 1402 منتشر مي شود كه حاوي كدرشته محل هاي ارائه شده مي باشد.

زمان انتخاب رشته آزمون سراسري ۱۴۰۲ معمولا در مرداد ماه مي باشد. به محض اعلام تاريخ دقيق در اين بخش از مقاله بروزرساني خواهد شد.

در سال گذشته زمان انتخاب رشته كنكور سراسري در بازه زماني ۱۷ تا ۲۲ مرداد بود كه اين مهلت براي چند روز ديگر تمديد شد. در سال جاري با توجه به برگزاري دوره دوم كنكور ۱۴۰۲ كه در تير ماه مي باشد. پيش بيني مي شود نتايج اوليه و انتخاب رشته در نيمه مرداد ماه انجام گيرد. 

داوطلباني كه در نوبت هاي دي ماه ۱۴۰۱ و يا نوبت تير ماه ۱۴۰۲ در آزمون سراسري شركت كرده اند، درصورت مجاز بودن مي توانند در زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲ شركت در نوبت هاي مجاز شركت كرده و كدرشته محل هايي كه در دفترچه راهنما را استخراج كرده اند وارد كنند. 

پيشنهاد مشاوران دانتل كو به شما داوطلبين گرامي اين مي باشد حتما پيش از انجام فرآيند انتخاب رشته حتما از افراد با تجربه در اين زمينه مشاوره گرفته و با آگاهي كامل انتخاب رشته نمايند. شما براي ارتباط با كارشناسان مجموعه دانتل كو مي توانيد با شماره هاي درج شده تماس بگيريد. البته توصيه ميكنيم جتما مقاله راهنما زير را مطالعه نماييد.

تمديد زمان انتخاب رشته كنكور 1402

سازمان سنجش آموزش كشور به منظور انتخاب‌رشته ‌دسته اي از داوطلبان آزمون سراسري كه از اين مرحله جامانده اند، تاريخ ديگري را نيز تحت عنوان تمديد مهلت در اختيار متقاضيان قرار مي دهد. 

بازه زماني در نظر گرفته شده براي تمديد زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲ معمولا يك بازه زماني سه الي چهار روزه است. احتمالا همانند سال هاي گذشته اين بازه زماني در حداكثر 4 روز و بلافاصله پس از اتمام مهلت انتخاب رشته اعلام گردد. 

تا كنون تمديد زمان انتخاب رشته كنكور 1402 اعلام نشده است.

برخي از شركت كنندگان در آزمون سراسري به دلايل مختلفي همچون دير اطلاع يافتن از مهلت انتخاب‌رشته، زمان‌بر بودن اين مرحله نمي توانند در موعد مقرري كه سازمان سنجش اعلام كرده است، مراحل انتخاب‌رشته خود را تكميل كنند. براي اطلاع از آخرين اخبار آزمون سراسري مي توانيد عضو كانال تلگرامي دانتل كو شويد.

البته لازم است اشاره كنيم كه بهتر است متقاضيان بدون در نظر گرفتن تمديد مهلت، در روزهاي ابتدايي سعي كنند انتخاب‌هاي خود را استخراج و  الويت بندي كنند تا در صورت عدم تمديد نيز با مشكلي مواجه نشوند.

 

مهلت ويرايش فرم

بازه زماني اعلام شده جهت تمديد زمان انتخاب رشته كنكور ۱۴۰۲ فرصت ديگري را در اختيار متقاضياني قرار مي دهد كه مراحل انتخاب رشته‌خود را تكميل كرده اند اما قصد ويرايش آن را دارند. بنابراين تمامي شركت كنندگان مجاز هستند در صورت تمايل، مجدد از طريق لينك فعال در سايت سازمان سنجش، فرم انتخاب‌رشته خود را ويرايش كنند.

در اين بازه زماني آن دسته از داطلباني كه در زمان انتخاب رشته كنكور سراسري 1402 در سايت سازمان سنجش انتخاب‌رشته خود را انجام داده اند نيز مي توانند در صورت نياز ويرايش و اولويت بندي هاي خود را تغيير دهند. 

البته بايد اين نكته را متذكر شويم تعداد دفعات ويرايش انتخاب‌رشته محدود مي باشد و قبل از تاييد ويرايش از تصميم خود مطمئن شويد. چنانچه اين دفعات ويرايش در زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲ شما به حداكثر برسد ديگر به هيچوجه امكان تصحيح و اصلاح را نخواهيد داشت. در مقاله زير به شرح كامل ويرايش فرم انتخاب رشته پرداخته ايم.

 

زمان انتخاب رشته كنكور دانشگاه آزاد

متقاضيان كنكور سراسري بايد به يك نكته توجه داشته باشند. كنكور سراسري براي تمامي متقاضيان دانشگاه هاي سراسري و آزاد به صورت يكپارچه برگزار مي شود، نتايج نيز مشتركا از سايت سازمان سنجش اطلاع رساني مي گردد، اما مرحله انتخاب‌رشته به صورت مجزا صورت مي گيرد. بنابراين داوطلباني كه قصد انتخاب‌رشته در دانشگاه آزاد را دارند، پس از دريافت كارنامه اوليه خود به سايت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد مراجعه كنند و اطلاعيه ها و اخبار مربوط به زمان انتخاب رشته كنكور دانشگاه آزاد 1402 را از طريق اين سايت پيگيري كنند.

نكته اي كه قابل ذكر است، اين مي باشد كه متقاضيان رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي دانشگاه آزاد نيز مراحل انتخاب‌رشته خود را در سايت سازمان سنجش انجام دهند.
 

مشاوره زمان انتخاب رشته آزمون سراسري ۱۴۰۲

با توجه به برگزاري كنكور سراسري در دو نوبت در سال،‌ مرحله انتخاب رشته كماكان يكبار در سال و در مرداد ماه مي باشد. سازمان سنجش هر ساله زمان انتخاب رشته كنكور سراسري را چند روز پيش از برگزاري فرآيند اعلام مي كند و چنانچه داوطلبي از اخبار و اطلاعيه هاي منتشر شده آگاهي نداشته باشد ممكن است نتواند در مهلت تعيين شده انتخاب رشته خود را انجام دهد. بنابراين توصيه مي كنيم حتما عضو كانال تلگرام دانتل كو شويد تا از آخرين اخبار در اين زمينه مطلع شويد. براي عضويت بر روي لينك زير كليك كنيد.

مرحله انتخاب‌رشته مرحله بسيار حساس و سرنوشت ساز است، به قطعيت مي توان گفت زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲ براي يك دانش آموز كم تجربه شايد زمان كمي براي انجام يك انتخاب‌رشته درست و هوشمندانه باشد. توصيه ما به شما داوطلبان عزيز اين است حتما براي كسب نتيجه ايده آل از يك مشاور كمك بگيرد. مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل داراي چندين سال تجربه در زمينه انتخاب‌رشته آزمون سراسري مي باشند كه مي توانيد براي انجام يك انتخاب‌رشته اصولي از كمك آن ها استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه زمان انتخاب رشته كنكور سراسري ۱۴۰۲ مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

زمان انتخاب رشته كنكور ۱۴۰۲ در چه تاريخي مي باشد؟

تاريخ انتخاب رشته كنكور سراسري معمولا در مرداد ماه مي باشد و اين بازه زماني ممكن است چند روز تمديد شود.

آيا تمامي شركت كنندگان در آزمون سراسري، مجاز به ورود مرحله انتخاب‌رشته هستند؟

خير، دسته اي از متقاضيان كه در كارنامه اوليه شان مجاز به انتخاب‌رشته شده باشند، مي توانند وارد مرحله انتخاب‌رشته شوند.

آيا تاريخ انتخاب رشته آزمون سراسري 1402 تمديد مي شود؟

پيش بيني مي شود كه مطابق سال هاي گذشته دو تا سه روز بلافاصله پس از اتمام مهلت تاريخ انتخاب رشته كنكور سراسري تمديد شود.

منبع: زمان انتخاب رشته كنكور سراسري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۳۵:۱۰ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]

ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ معمولا در فروردين ماه از طريق سايت پادا انجام مي گيرد. وظيفه اصلي اين مدارس جهت دهي به دانش آموزان داراي ضريب هوشي بالا و با استعداد است. خانواده هايي كه فرزاندان آنان از بهره هوشي بالاتري نسبت به همسالان خود برخوردار هستند، سعي در ثبت نام دانش آموز خود در اين مدارس دارند. قبولي دانش آموزان پايه ششم در مدرسه تيزهوشان مي‌تواند زمينه ساز ادامه تحصيل در اين مدارس در پايه دهم شود. به همين دليل موفقيت در آزمون تيزهوشان ششم بسيار با اهميت است. در اين مقاله زمان و شرايط ثبت نام آزمون مدارس تيزهوشان ششم به هفتم 1402 – 1403 تشريح مي‌شود.

 منبع: ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم

 

ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

ثبت نام آزمون تيزهوشان نهم به دهم ۱۴۲۰ -۱۴۰۳ همانند سال هاي گذشته به صورت اينترنتي و از طريق سايت ” pada.medu.ir ” و سايت همگام انجام مي شود و دانش آموزان بايد در تاريخ هاي اعلام شده به سايت ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم مراجعه و نسبت به طي مراحل نام نويسي خود در اين آزمون با پرداخت هزينه، بارگذاري مدارك و تكميل فرم تقاضانامه اينترنتي اقدام نمايند.

طي سال هاي اخير سمپاد تغييراتي را در روند برگزاري آزمون تيزهوشان ششم به هفتم ايجاد كرده است. به اين صورت كه آزمون تيزهوشاني كه در اين مقطع برگزار مي شود يك آزمون پيشرفت تحصيلي از دروس دانش آموزان نيست و صرفا يك آزمون هوش مي باشد.

 

زمان ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم 1402 – 1403

زمان ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم هر ساله در اوايل فصل بهار و فروردين ماه مي باشد. داوطلبان بايد در نظر داشته باشند كه ثبت نام فقط در بازه هاي زماني اعلام شده از سوي سمپاد امكان پذير است و خارج از آن هيچ لينكي فعال نخواهد بود. البته لازم است اشاره كنيم كه هر ساله به منظور ثبت نام متقاضيان بيشتر، اين بازه زماني توسط سمپاد براي دو تا سه ديگر نيز تمديد مي شود.

زمان ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم تا كنون اعلام نشده است. پيش بيني مي شود همانند سال گذشته در فروردين ماه انجام گيرد. به محض انتشار اخبار جديد در اين بخش اطلاع رساني خواهيم كرد.

در زمان تمديد مهلت ثبت نام علاوه بر اينكه داوطلبان مي توانند ثبت نام اينترنتي خود را انجام دهند، داوطلباني هم كه مراحل ثبت نام خود را انجام داده اند، مي توانند در صورت نياز نسبت به ويرايش اطلاعات خود اقدام كنند.

 

شرايط ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم 1402 – 1403

براي راهنمايي دانش آموزاني كه قصد شركت در آزمون تيزهوشان ششم به هفتم را دارند، سازمان ملي پرورش استعداد درخشان و دانش پژوهان جوان، دفترچه اي را با عنوان دفترچه ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم منتشر مي كند. علاقه مندان به شركت در اين آزمون بايد ابتدا مندرجات دفترچه را بررسي كنند و چنانچه داراي تمامي شرايط ذكر شده در دفترچه بودند، جهت نام نويسي اقدام كنند. در ادامه به شرايط عمومي و اختصاصي شركت در آزمون تيزهوشان ششم به هفتم اشاره كرده ايم:

شرايط عمومي 

🟢 داشتن تابعيت ايراني (ثبت نام دانش آموزاني كه تابعيت ايراني ندارند با شرايط خاصي انجام مي گيرد)

🟢 تحصيل در مقطع ششم

🟢 كسب نمره “ خيلي خوب ” در تمامي دروس نوبت دوم پايه پنجم ابتدايي و تمامي دروس نوبت اول پايه ششم ابتدايي ( اگر دانش آموزي مجموعا در پايه پنجم و ششم فقط در يكي از دروس عنوان ” خوب “ را كسب كرده باشد نيز مجاز به ثبت نام آزمون مدارس تيزهوشان ششم به هفتم خواهد بود. )

شرايط اختصاصي 

🔴 ملاك و معيار پذيرش در آزمون تيزهوشان ششم به هفتم، نمره اكتسابي داوطلب در آزمون سنجش هوش است.

🔴 در صورتي كه دانش آموزان دو قلو يا بيشتر (همجنس و يا غير همجنس) در اين آزمون شركت كنند و يكي از آن ها پذيرفته شود، ديگري نيز با كسب 80 درصد از نمره آخرين فرد پذيرفته شده، مجاز به ثبت نام مدرسه تيزهوشان است.

🔴 هر داوطلب بايد در حوزه امتحاني كه مطابق منطقه آموزشي او انتخاب شده است، براي شركت در جلسه امتحان حاضر شود.

🔴 دانش آموزاني كه در خارج از كشور هستند لازم است براي شركت در آزمون تيزهوشان نهم به دهم در كشور حضور داشته باشند. 

🔴 داوطلبان مجاز به درج الويت هايي از مدارس تيزهوشان هستند كه در نزديكي محل زندگي آن ها قرار داشته باشد. در صورتي كه در محل زندگي دانش آموز چند مدرسه تيزهوشان وجود دارد، داوطلب مي تواند از ميان آن ها سه مدرسه را انتخاب و الويت بندي كند.

 

مدارك ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم 

داوطلبان در زمان انجام فرآيند ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم بايد برخي مدارك از حلمه عكس داوطلبي خود را در سايت مربوطه بارگزاري كنند. ازين رو توصيه مي كنيم داوطلبان پيش از انجام فرآيند نام نويسي مدارك لازم آماده كنند. مدارك لازم براي ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم به دو بهش تقسيم بندي مي شوند:

◀ اولين مدارك لازم شامل مشخصات فردي، سوابق و مدارك تحصيلي لازم و آدرس محل سكونت و شماره تلفن دانش آموز و والدين مي باشد. 

◀ دومين مدرك مهمي كه داوطلبان در زمان انجام فرآيند نام نويسي در سايت بارگزاري كنند عكس داووطلب مي باشد. عكس داوطلبي بايد داراي مشخصاتي از جمله جديد بودن، فرمت jpg، مناسب بودن سايز و پس زمينه سفيد مي باشد كه داوطلبان بايد به آن توجه داشته باشند. 

❌ فرمت jpg

❌ حداكثر حجم 70 كيلوبايت

❌ حداقل عرض و ارتفاع 300*200 و حداكثر عرض و ارتفاع 400*300

❌ عكس رنگي و داراي زمينه سفيد

❌ مربوط به سال جاري دانش آموز

❌ بدون اثر مهر، تاخوردگي و لك

◀ آخرين مدرك لازم پرداخت هزينه شركت در آزمون مي باشد داوطلبان براي انجام فرآيند و ثبت آن در سايت بايد هزينه شركت در آزمون را از طريق كارت بانكي داراي رمز دوم پرداخت كنند. 

راهنما ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

نحوه ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم با انجام شش گام زير صورت مي‌گيرد.

✅ مراجعه به سايت ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم پادا به نشاني pada.medu.ir

✅ انتخاب گزينه آزمون ورودي مدارس استعدادهاي درخشان

✅ درج كد ملي و رمز عبور همگام دانش آموز

✅ پر كردن فيلدهاي اطلاعات شناسنامه اي و تحصيلي دانش آموز

         در بخش اطلاعات فردي و تحصيلي از دانش آموز درخواست مي‌گردد. البته به دليل ثبت رمز همگام در سامانه، برخي از اطلاعات داوطلب مانند نام، نام خانوادگي و كد ملي از قبل تكميل شده و نمايش داده مي‌شود.

✅ بارگذاري فايل عكس دانش آموز

در اين بخش عكس داوطلب طبق سايز اعلام شده بارگزاري مي‌گردد. داوطلب بايد به فرمت عكس دقت نموده و عكس را با فرمت صحيح بارگزاري نمايد.

✅ پرداخت هزينه ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم

پرداخت هزينه گام نهايي است. پس از پرداخت الكترونيكي مبلغ درخواستي، ثبت نام تكميل مي‌شود. زمان پرداخت هزينه آزمون از طريق سامانه سمپاد اطلاع رساني مي‌گردد.

 

راهنما تصويري

دانش آموزان واجد شرايط ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتممي توانند مطابق مراحل زير نسبت به نام نويسي و ثبت نام در اين آزمون اقدام كنند.

1️⃣ به سامانه ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم پادا به نشاني اينترنتي ” pada.medu.ir ” مراجعه نماييد. بر روي گزينه آموزشي كليك كنيد.

2️⃣ بر روي گزينه آزمون ورودي مدارس استعداد درخشان كليك كنيد.

3️⃣ در اين مرحله ” كد ملي ” و “ رمز ورود پادا ” را وارد كنيد و سپس بر رو گزينه ” ورود ” كليك كنيد. (رمز ورود همگام را بايد از مدير مدرسه دريافت كنيد و در صورت فراموشي نيز به مدير مدرسه مراجعه نماييد)

4️⃣ پس از وارد شدن به پنل كاربري، بايستي بر روي گزينه ” مديريت ” از سمت راست و بالاي سايت كليك كنيد. با رفتن به بخش مديريت، اطلاعات مربوط به دانش آموز نمايش داده مي شود و

5️⃣ در اين مرحله فرم ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم تمامي اطلاعات لازم به صورت صحيح كامل وارد كنيد.

 

تكميل فرم تقاضانامه 

5️⃣ پس از تاييد فرم مشخصات، بايد بخش هاي خواسته شده در فرم را با اطلاعات لازم تكميل كنيد. اطلاعات مورد نياز براي تكميل فرم ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم به شرح موارد زير مي‌ باشند:

  1. نام
  2. نام خانوادگي
  3. كد ملي
  4. جنسيت
  5. تاريخ تولد
  6. نام پدر
  7. كد ملي پدر
  8. شماره شناسنامه پدر
  9. محل صدور شناسنامه پدر
  10. نام پدر بزرگ (پدرِ پدر)
  11. خواهر و يا برادر همزاد ( دوقلو يا چند قلو ) شركت كننده در ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم دارم.
  12. دين
  13. نوع تابعيت
  14. نوع مدرسه محل تحصيل كنوني
  15. نام و كد دبستان محل تحصيل كنوني
  16. نام و كد منطقه محل تحصيل كنوني
  17. نام و كد استان محل تحصيل كنوني
  18. چپ دست هستم
  19. نياز به منشي دارم
  20. شماره تلفن ثابت منزل همراه با كد شهر
  21. شماره تلفن همراه
  22. نشاني صندوق رايانه اي ( پست الكترونيك)
  23. نشاني دقيق منزل 
  24. رشته مورد تقاضا در ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم
  25. نام استان مورد تقاضا
  26. نام شهرستان مورد تقاضا
  27. نام مدارس استعداد هاي درخشان مورد تقاضا ( سه الويت)
  28. عكس داوطلب بايستي بارگذاري شود.
  29. آيا جهت دريافت اطلاعات مربوط به ثبت نام آزمون تيزهوشان هفتم خود، تمايل به استفاده از خدمات ارزش افزوده محتواي پيامكي داريد؟

پس از تعيين استان، شهرستان و مدرسه مورد تقاضا، بايد عكس دانش آموز با مشخصات زير در محل تعيين شده بارگذاري شود :

 

پرداخت هزينه ثبت نام

پس از بارگذاري عكس، گزينه ذخيره را بزنيد تا به صفحه پرداخت هزينه ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم هدايت شويد.

در اين مرحله بايد بر روي گزينه “ ثبت نام نهايي و پرداخت ” كليك نماييد تا به درگاه پرداخت منتقل شويد. براي واريز هزينه، لازم است اطلاعات كارت بانكي خود را درج نماييد. چنانچه فرم ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ را با اطلاعات دقيق تكميل كنيد و هزينه ثبت نام را نيز بپردازيد؛ در انتها يك كد پيگيري ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم به شما داده خواهد شد كه نياز است تا انتهاي مراحل برگزاري اين آزمون نزد خود نگه داريد. توجه داشته باشيد بدون شماره پيگيري ثبت نام، امكان دريافت كارت ورود به جلسه و شركت در جلسه آزمون براي دانش آموز وجود نخواهد داشت.

 

سهميه‌ها در آزمون تيزهوشان

در ثبت نام آزمون تيزهوشان هفتم تنها يك سهميه لحاظ مي‌گردد. اين سهميه اختصاص به دانش‌آموزان همزاد دوقلو يا بالاتر، همجنس يا غيرهمجنس دارد كه يكي از آنان در آزمون قبول شده است. اگر يكي از دانش آموزان داراي همزاد در آزمون پذيرفته شود، قل ديگر مي‌تواند به شرط كسب حداقل هشتاد درصد نمره آخرين فرد پذيرفته شده، در مدرسه ثبت نام نمايد، اين دانش آموزان مازاد بر ظرفيت پيش بيني شده خواهد بود. 

 

مشاوره ثبت نام تيزهوشان هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳

داوطلباني كه در مهلت ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم 1402 – 1403 نام نويسي كرده اند، بايد با اطلاع از زمان برگزاري آزمون با دريافت كارت ورود به جلسه، در حوزه امتحاني خود حاضر شوند. كارت ورود به جلسه تيزهوشان ششم به هفتم چند روز قبل از برگزاري آزمون از طريق سايت “ pada.medu.ir ” منتشر مي شود.

شركت كنندگان در جلسه امتحان مي توانند يك ماه پس از برگزاري آزمون، نسبت به دريافت نتايج اقدام كنند. براي دريافت اطلاعات لحظه اي پيرامون ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل در ارتباط باشيد. براي ارتباط با مشاوران مي توانيد از خدمات مشاوره تحصيلي تلفني استفاده كنيد

براي دريافت مشاوره در زمينه ثبت نام آزمون تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ از طريق كدام سايت انجام مي شود؟

ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم از طريق سامانه پادا به نشاني اينترنتي ” pada.medu.ir ” انجام مي شود.

متقاضيان چه زماني بايد براي ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم اقدام كنند؟

در متن مقاله زمان دقيق ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ اعلام شده است. معمولا ثبت نام تيزهوشان در فرودين ماه انجام مي گيرد.

آيا براي ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم متقاضيان بايد داراي شرايط خاصي باشند؟

بله ، متقاضيان بايد داراي برخي شرايط عمومي و اختصاصي باشند كه در متن مقاله فوق به آن ها اشاره كرده ايم.

منبع: ثبت نام تيزهوشان ششم به هفتم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۱۴:۲۹ ] [ دانتل ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ][ ۱۱۵ ][ ۱۱۶ ][ ۱۱۷ ][ ۱۱۸ ][ ۱۱۹ ][ ۱۲۰ ][ ۱۲۱ ][ ۱۲۲ ][ ۱۲۳ ][ ۱۲۴ ][ ۱۲۵ ][ ۱۲۶ ][ ۱۲۷ ][ ۱۲۸ ][ ۱۲۹ ][ ۱۳۰ ][ ۱۳۱ ][ ۱۳۲ ][ ۱۳۳ ][ ۱۳۴ ][ ۱۳۵ ][ ۱۳۶ ][ ۱۳۷ ][ ۱۳۸ ][ ۱۳۹ ][ ۱۴۰ ][ ۱۴۱ ][ ۱۴۲ ][ ۱۴۳ ][ ۱۴۴ ][ ۱۴۵ ][ ۱۴۶ ][ ۱۴۷ ][ ۱۴۸ ][ ۱۴۹ ][ ۱۵۰ ][ ۱۵۱ ][ ۱۵۲ ][ ۱۵۳ ][ ۱۵۴ ][ ۱۵۵ ][ ۱۵۶ ][ ۱۵۷ ][ ۱۵۸ ][ ۱۵۹ ][ ۱۶۰ ][ ۱۶۱ ][ ۱۶۲ ][ ۱۶۳ ][ ۱۶۴ ][ ۱۶۵ ][ ۱۶۶ ][ ۱۶۷ ][ ۱۶۸ ][ ۱۶۹ ][ ۱۷۰ ][ ۱۷۱ ][ ۱۷۲ ][ ۱۷۳ ][ ۱۷۴ ][ ۱۷۵ ][ ۱۷۶ ][ ۱۷۷ ][ ۱۷۸ ][ ۱۷۹ ][ ۱۸۰ ][ ۱۸۱ ][ ۱۸۲ ][ ۱۸۳ ][ ۱۸۴ ][ ۱۸۵ ][ ۱۸۶ ][ ۱۸۷ ][ ۱۸۸ ][ ۱۸۹ ][ ۱۹۰ ][ ۱۹۱ ][ ۱۹۲ ][ ۱۹۳ ][ ۱۹۴ ][ ۱۹۵ ][ ۱۹۶ ][ ۱۹۷ ][ ۱۹۸ ][ ۱۹۹ ][ ۲۰۰ ][ ۲۰۱ ][ ۲۰۲ ][ ۲۰۳ ][ ۲۰۴ ][ ۲۰۵ ][ ۲۰۶ ][ ۲۰۷ ][ ۲۰۸ ][ ۲۰۹ ][ ۲۱۰ ][ ۲۱۱ ][ ۲۱۲ ][ ۲۱۳ ][ ۲۱۴ ][ ۲۱۵ ][ ۲۱۶ ][ ۲۱۷ ][ ۲۱۸ ][ ۲۱۹ ][ ۲۲۰ ][ ۲۲۱ ][ ۲۲۲ ][ ۲۲۳ ][ ۲۲۴ ][ ۲۲۵ ][ ۲۲۶ ][ ۲۲۷ ][ ۲۲۸ ][ ۲۲۹ ][ ۲۳۰ ][ ۲۳۱ ][ ۲۳۲ ][ ۲۳۳ ][ ۲۳۴ ][ ۲۳۵ ][ ۲۳۶ ][ ۲۳۷ ][ ۲۳۸ ][ ۲۳۹ ][ ۲۴۰ ][ ۲۴۱ ][ ۲۴۲ ][ ۲۴۳ ][ ۲۴۴ ][ ۲۴۵ ][ ۲۴۶ ][ ۲۴۷ ][ ۲۴۸ ][ ۲۴۹ ][ ۲۵۰ ][ ۲۵۱ ][ ۲۵۲ ][ ۲۵۳ ][ ۲۵۴ ][ ۲۵۵ ][ ۲۵۶ ][ ۲۵۷ ][ ۲۵۸ ][ ۲۵۹ ][ ۲۶۰ ][ ۲۶۱ ][ ۲۶۲ ][ ۲۶۳ ][ ۲۶۴ ][ ۲۶۵ ][ ۲۶۶ ][ ۲۶۷ ][ ۲۶۸ ][ ۲۶۹ ][ ۲۷۰ ][ ۲۷۱ ][ ۲۷۲ ][ ۲۷۳ ][ ۲۷۴ ][ ۲۷۵ ][ ۲۷۶ ][ ۲۷۷ ][ ۲۷۸ ][ ۲۷۹ ][ ۲۸۰ ][ ۲۸۱ ][ ۲۸۲ ][ ۲۸۳ ][ ۲۸۴ ][ ۲۸۵ ][ ۲۸۶ ][ ۲۸۷ ][ ۲۸۸ ][ ۲۸۹ ][ ۲۹۰ ][ ۲۹۱ ][ ۲۹۲ ][ ۲۹۳ ][ ۲۹۴ ][ ۲۹۵ ][ ۲۹۶ ][ ۲۹۷ ][ ۲۹۸ ][ ۲۹۹ ][ ۳۰۰ ][ ۳۰۱ ][ ۳۰۲ ][ ۳۰۳ ][ ۳۰۴ ][ ۳۰۵ ][ ۳۰۶ ][ ۳۰۷ ][ ۳۰۸ ][ ۳۰۹ ][ ۳۱۰ ][ ۳۱۱ ][ ۳۱۲ ][ ۳۱۳ ][ ۳۱۴ ][ ۳۱۵ ][ ۳۱۶ ][ ۳۱۷ ][ ۳۱۸ ][ ۳۱۹ ][ ۳۲۰ ][ ۳۲۱ ][ ۳۲۲ ][ ۳۲۳ ][ ۳۲۴ ][ ۳۲۵ ][ ۳۲۶ ][ ۳۲۷ ][ ۳۲۸ ][ ۳۲۹ ][ ۳۳۰ ][ ۳۳۱ ][ ۳۳۲ ][ ۳۳۳ ][ ۳۳۴ ][ ۳۳۵ ][ ۳۳۶ ][ ۳۳۷ ][ ۳۳۸ ][ ۳۳۹ ][ ۳۴۰ ][ ۳۴۱ ][ ۳۴۲ ][ ۳۴۳ ][ ۳۴۴ ][ ۳۴۵ ][ ۳۴۶ ][ ۳۴۷ ][ ۳۴۸ ][ ۳۴۹ ][ ۳۵۰ ][ ۳۵۱ ][ ۳۵۲ ][ ۳۵۳ ][ ۳۵۴ ][ ۳۵۵ ][ ۳۵۶ ][ ۳۵۷ ][ ۳۵۸ ][ ۳۵۹ ][ ۳۶۰ ][ ۳۶۱ ][ ۳۶۲ ][ ۳۶۳ ][ ۳۶۴ ][ ۳۶۵ ][ ۳۶۶ ][ ۳۶۷ ][ ۳۶۸ ][ ۳۶۹ ][ ۳۷۰ ][ ۳۷۱ ][ ۳۷۲ ][ ۳۷۳ ][ ۳۷۴ ][ ۳۷۵ ][ ۳۷۶ ][ ۳۷۷ ][ ۳۷۸ ][ ۳۷۹ ][ ۳۸۰ ][ ۳۸۱ ][ ۳۸۲ ][ ۳۸۳ ][ ۳۸۴ ][ ۳۸۵ ][ ۳۸۶ ][ ۳۸۷ ][ ۳۸۸ ][ ۳۸۹ ][ ۳۹۰ ][ ۳۹۱ ][ ۳۹۲ ][ ۳۹۳ ][ ۳۹۴ ][ ۳۹۵ ][ ۳۹۶ ][ ۳۹۷ ][ ۳۹۸ ][ ۳۹۹ ][ ۴۰۰ ][ ۴۰۱ ][ ۴۰۲ ][ ۴۰۳ ][ ۴۰۴ ][ ۴۰۵ ][ ۴۰۶ ][ ۴۰۷ ][ ۴۰۸ ][ ۴۰۹ ][ ۴۱۰ ][ ۴۱۱ ][ ۴۱۲ ][ ۴۱۳ ][ ۴۱۴ ][ ۴۱۵ ][ ۴۱۶ ][ ۴۱۷ ][ ۴۱۸ ][ ۴۱۹ ][ ۴۲۰ ][ ۴۲۱ ][ ۴۲۲ ][ ۴۲۳ ][ ۴۲۴ ][ ۴۲۵ ][ ۴۲۶ ][ ۴۲۷ ][ ۴۲۸ ][ ۴۲۹ ][ ۴۳۰ ][ ۴۳۱ ][ ۴۳۲ ][ ۴۳۳ ][ ۴۳۴ ][ ۴۳۵ ][ ۴۳۶ ][ ۴۳۷ ][ ۴۳۸ ][ ۴۳۹ ][ ۴۴۰ ][ ۴۴۱ ][ ۴۴۲ ][ ۴۴۳ ][ ۴۴۴ ][ ۴۴۵ ][ ۴۴۶ ][ ۴۴۷ ][ ۴۴۸ ][ ۴۴۹ ][ ۴۵۰ ][ ۴۵۱ ][ ۴۵۲ ][ ۴۵۳ ][ ۴۵۴ ][ ۴۵۵ ][ ۴۵۶ ][ ۴۵۷ ][ ۴۵۸ ][ ۴۵۹ ][ ۴۶۰ ][ ۴۶۱ ][ ۴۶۲ ][ ۴۶۳ ][ ۴۶۴ ][ ۴۶۵ ][ ۴۶۶ ][ ۴۶۷ ][ ۴۶۸ ][ ۴۶۹ ][ ۴۷۰ ][ ۴۷۱ ][ ۴۷۲ ][ ۴۷۳ ][ ۴۷۴ ][ ۴۷۵ ][ ۴۷۶ ][ ۴۷۷ ][ ۴۷۸ ][ ۴۷۹ ][ ۴۸۰ ][ ۴۸۱ ][ ۴۸۲ ][ ۴۸۳ ][ ۴۸۴ ][ ۴۸۵ ][ ۴۸۶ ][ ۴۸۷ ][ ۴۸۸ ][ ۴۸۹ ][ ۴۹۰ ][ ۴۹۱ ][ ۴۹۲ ][ ۴۹۳ ][ ۴۹۴ ][ ۴۹۵ ][ ۴۹۶ ][ ۴۹۷ ][ ۴۹۸ ][ ۴۹۹ ][ ۵۰۰ ][ ۵۰۱ ][ ۵۰۲ ][ ۵۰۳ ][ ۵۰۴ ][ ۵۰۵ ][ ۵۰۶ ][ ۵۰۷ ][ ۵۰۸ ][ ۵۰۹ ][ ۵۱۰ ][ ۵۱۱ ][ ۵۱۲ ][ ۵۱۳ ][ ۵۱۴ ][ ۵۱۵ ][ ۵۱۶ ][ ۵۱۷ ][ ۵۱۸ ][ ۵۱۹ ][ ۵۲۰ ][ ۵۲۱ ][ ۵۲۲ ][ ۵۲۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی